Samlivskurs: 7 kvelder om å være to

Betania Misjonsforsamling, Trondheim Frikirke, Betel Pinsemenighet, Salem Menighet og Trondheim Samtalesenter inviterer til samlivskurs.

Hva er Samlivskurset?
Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved ethvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for ethvert par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Hvordan foregår kurset?
Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Hvilke emner blir tatt opp?
Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen
- Å bygge et sterkt fundament
- Kunsten å kommunisere
- Konflikthåndtering
- Tilgivelsens betydning
- Foreldre og svigerforeldre
- God sex
- Kjærlighet i praksis

Hvordan er en kurskveld lagt opp?
Vi begynner kl.19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage Vi begynner kl. 19.00 med middag. Så går det slag i slag med en kombinasjon av undervisning og videre bearbeidelse av stoffet som presenteres. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes kl 21. 30.

Mer informasjon
Gå inn på Trondheim samtalesenter sin nettside: http://www.trondheimsamtalesenter.no/samlivskurs-over-7-kvelder/ eller kontakt pastor Eivind Hugdal Sakseide.

Til toppen