Besøk fra Indonesia

Tina og Erfina fra Indonesia deltok på søndagsmøtet 16. juni og fortalte fra misjonsarbeidet. De ble tolket av regionleder og misjonær Olav Vestbøstad

Tina og Erfina er to representanter fra medarbeidere NLM står sammen med i misjonsarbeidet i Indonesia. De foralte om mangfoldet i dette arbeidet. Det er utviklingsprosjekter innen helse, jodbruk og utdannelse. Selv arbeider de med utgivelse av søndagsskolelitteratur for både barn og søndagsskolelærere. På Nord-Sumatra går mellom 2-3 millioner barn  på søndagsskole. Behovet for kurs og hjelpemateriell er stort. Mottoet for arbeidet er Barna for Kristus.

 

På møtet talte Olav Vestbøstad over teksten om Jesus som fikk medynk med folket da han så hvor forkomne de var, lik får uten hyrde. Jesu indre "vrir seg i smerte" (medynk) ved dette synet. Derfor ber han sine disipler  be Gud om å drive ut arbeidere slik at folket kan få Jesus som sin hyrde.

 

Noen av barna som var på møtet ville gjerne delta som forsangere sammen med sine mødre. Fint når de melder seg til tjeneste fra de er små.

 

Tekst og foto: Johannes Selstø

 

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen