Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Har det noe å si for hvordan vi omtaler og behandler hverandre, kjente og ukjente? Hvilke konsekvenser får det for vår oppfatning av misjon? Er det noe som skjer langt borte og ikke i vårt nærmiljø? Hva er dine gudgitte gaver og utrustning? Hva kan ditt bidrag være?

 

Kristus ga sine disipler et oppdrag. Det var enkelt, men likevel svært vanskelig: Gå ut, og gjør alle folkeslag til mine disipler, døp dem og lær dem å holde alt jeg har befalt dere. Dette var, og er, oppgaven, men vi ble ikke sendt tomhendt. Han sa også: «Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende». Dette og mye mer skal vi samles om – og samtale – om under misjonsuka 23. - 28. oktober 2018.

 

Vi starter med bønnemøte i kjellerstua kl. 19:00 og fortsetter med møte i salen oppe kl. 19:30. Velkommen.

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Bli med på Forsamlingshelg!

Sett av helga 05.-07. oktober, for da drar vi på Laberget. Dette er en helg hvor man kan opprettholde vennskap og bli kjent med nye i forsamlingen vår og få høre mer om Jesus + mye mer.03.10.2018
Til toppen