Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Har det noe å si for hvordan vi omtaler og behandler hverandre, kjente og ukjente? Hvilke konsekvenser får det for vår oppfatning av misjon? Er det noe som skjer langt borte og ikke i vårt nærmiljø? Hva er dine gudgitte gaver og utrustning? Hva kan ditt bidrag være?

 

Kristus ga sine disipler et oppdrag. Det var enkelt, men likevel svært vanskelig: Gå ut, og gjør alle folkeslag til mine disipler, døp dem og lær dem å holde alt jeg har befalt dere. Dette var, og er, oppgaven, men vi ble ikke sendt tomhendt. Han sa også: «Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende». Dette og mye mer skal vi samles om – og samtale – om under misjonsuka 23. - 28. oktober 2018.

 

Vi starter med bønnemøte i kjellerstua kl. 19:00 og fortsetter med møte i salen oppe kl. 19:30. Velkommen.

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen