Bønnevandring

Søndag 15. mars blir det bønnevandring under møtet kl 1100. Det vil være fokus på bønn gjennom tale, sang og vitnesbyrd.

Laila Sæter vil dele med oss en sterk personlig opplevelse knyttet til bønn. Astrid Gustad og Oddrun Tulluan deltar med sang.

I salen vil det være forskjellige bønnestasjoner. I bønnekassen kan en få legge sine bønnebegær. En kan få tenne lys og forme et lyskors. En kan delta i forbønn for arbeidet i Øst-Afrika. Ved en bønnestasjon kan en skrive et takkeemne og klistre lappen på veggen. En kan få legge av seg sine byrder ved korset ved symbolsk å ta opp en stein og legge den ned ved korset.

 

Bønnevandringen er for små og store.

 

Etter møtet blir det som vanlig forsamlingskaffe.

 

Hjertelig velkommen til et søndagsmøte med spesielt fokus på bønn.

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen