"En sommer er over..."

...og det er bra! Sommeren er "lavsesong" i Betania, men nå er sommeren over og mange gamle og nye venner var samlet til sesongstart.

 

Betania skal være et godt fellesskap for alle aldre og alle nasjonaliteter. Dette ble vi minnet om i talen. Johannes Selstø talte over Joh. 4, "løft deres øyne og se", har vi behov for å løfte øynene våre og se litt videre enn vi har sett tidligere?

Silje Ødegård, som har vært vår utsending i Mongolia i sju år, er nå kommet hjem til Trøndelag. Hun tok oss med på en tur for å se hvilket viktig arbeid NLM driver i Mongolia.

Vi fikk flott sang fra Cantaremos, og Sigurd Veie ledet oss gjennom ettermiddagen.

Tarjei Løvik ble takket av etter fem år som BU-leder i Betania, han går over i den viktige jobben som leder for NLM-ung i region Midt-Norge.

Et viktig punkt på programmet er kaffe, mange gode kaker ble fraktet fra kjøkkenbenker rundt omkring i Trondheim til Betania. Jeg skjønte fort at det var lenge siden mange hadde truffet hverandre. Samtalen rundt bordene var livlig, mange nye avtaler ble gjort, og vi forbereder oss til et nytt semester i Betania. Vi gleder oss, og ber om at vår gode Far i himmelen legger sine store, gode hender over arbeidet.

"Jesus, Guds sønn, vi takker

For alle gaver du gir

Lær oss å bruke dem alle

Slik at verden et bedre sted blir."

 

Tekst: Jorunn Hjørdis Bakeng

Foto: Knut Ståle Nygård

 

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen