"En sommer er over..."

...og det er bra! Sommeren er "lavsesong" i Betania, men nå er sommeren over og mange gamle og nye venner var samlet til sesongstart.

 

Betania skal være et godt fellesskap for alle aldre og alle nasjonaliteter. Dette ble vi minnet om i talen. Johannes Selstø talte over Joh. 4, "løft deres øyne og se", har vi behov for å løfte øynene våre og se litt videre enn vi har sett tidligere?

Silje Ødegård, som har vært vår utsending i Mongolia i sju år, er nå kommet hjem til Trøndelag. Hun tok oss med på en tur for å se hvilket viktig arbeid NLM driver i Mongolia.

Vi fikk flott sang fra Cantaremos, og Sigurd Veie ledet oss gjennom ettermiddagen.

Tarjei Løvik ble takket av etter fem år som BU-leder i Betania, han går over i den viktige jobben som leder for NLM-ung i region Midt-Norge.

Et viktig punkt på programmet er kaffe, mange gode kaker ble fraktet fra kjøkkenbenker rundt omkring i Trondheim til Betania. Jeg skjønte fort at det var lenge siden mange hadde truffet hverandre. Samtalen rundt bordene var livlig, mange nye avtaler ble gjort, og vi forbereder oss til et nytt semester i Betania. Vi gleder oss, og ber om at vår gode Far i himmelen legger sine store, gode hender over arbeidet.

"Jesus, Guds sønn, vi takker

For alle gaver du gir

Lær oss å bruke dem alle

Slik at verden et bedre sted blir."

 

Tekst: Jorunn Hjørdis Bakeng

Foto: Knut Ståle Nygård

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen