Julebasar

Lørdag 9. november kl 11.30 er det julebasar. Salg av julebaks, kaffe/kaker og rømmegrøt, kransekakelotteri er noe av det som skjer denne dagen. Vi får høre fra arbeidet som nasjonale medarbeidere og NLMs utsendinger driver i Mongolia.

Silje Ødegård, som har vært i Mongolia i mange år, vil fortelle fra arbeidet i Mongolia. Midlene som kommer inn gjennom årets julebasar går til dette arbeidet.

 

Det blir barne-, damer- og herrelotteri. Eget kransekakelotteri. Åresalg. På hovedlotteriet kan en vinne bl.a. hybridsykkel, brodert juleduk, gjærsag.

 

Avslutningsmøtet er kl 1500.

 

Velkommen til en trivelig lørdag i Betania.

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen