Julebasar

Lørdag 15. november er det julebasar. Mange flotte gevinster for alle aldre. Misjonær Marit Thingbø deltar og vil gi oss glimt fra misjonsarbeidet i Tanzania.

Julebasar er et arrangement for hele familien. Det er spennende for både barn og voksne om en vinner på åresalget eller kransekakelotteriet eller ettermiddagslotteriet eller hovedlotteriet. I kaffeteria blir det  mye god mat å få kjøpt.

 

Marit Thingbø som har vært misjonær i Kenya og Tanzania, vil fortelle og vise bilder fra arbeidet i Tanzania.

 

Julebasaren begynner kl 1130. Etter åpning og en kort presentasjon av arbeidet i Tanzania, blir det åresalg mm. Kl 1330 blir det en pause i salg og lotteri. Marit vil da vise bilder fra Tanzania. Avslutningsmøte begynner kl 1430. Da vil ettermiddagslotteriet og hovedlotteriet trekkes. Det blir også andakt ved Marit Thingbø.

 

Velkommen til julebasaren 2014.

 

 

 

 

 

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen