Julebasar

Lørdag 15. november er det julebasar. Mange flotte gevinster for alle aldre. Misjonær Marit Thingbø deltar og vil gi oss glimt fra misjonsarbeidet i Tanzania.

Julebasar er et arrangement for hele familien. Det er spennende for både barn og voksne om en vinner på åresalget eller kransekakelotteriet eller ettermiddagslotteriet eller hovedlotteriet. I kaffeteria blir det  mye god mat å få kjøpt.

 

Marit Thingbø som har vært misjonær i Kenya og Tanzania, vil fortelle og vise bilder fra arbeidet i Tanzania.

 

Julebasaren begynner kl 1130. Etter åpning og en kort presentasjon av arbeidet i Tanzania, blir det åresalg mm. Kl 1330 blir det en pause i salg og lotteri. Marit vil da vise bilder fra Tanzania. Avslutningsmøte begynner kl 1430. Da vil ettermiddagslotteriet og hovedlotteriet trekkes. Det blir også andakt ved Marit Thingbø.

 

Velkommen til julebasaren 2014.

 

 

 

 

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen