Julebasar

Lørdag 14. november er det julebasar. Mange flotte gevinster for alle aldre. Mannsgruppen Ryssan fra Oppdal deltar med sang. Svein Anton Hansen taler.

Julebasar er et arrangement for hele familen. Det er spennende for både barn og voksne om en vinner på åresalget, kransekakelotteriet, Barnelotteriet, ettermiddagslotteriet eller hovedlotteriet. I fiskedammen er en garantert fangst. Og i kaffeteriaen blir det  mye god mat å få kjøpt.

 

Inntektene fra årets julebasar går til NLM sitt arbeid i Etiopia .

 

Julebasaren begynner kl 1130. Etter åpning med sang av Ryssan og en kort presentasjon av arbeidet i Etiopia, blir det åresalg mm. Kl 1300 har Ryssan en sangstund med oss.

Avslutningsmøte begynner kl 1430. Da vil lotteriene trekkes. Det blir andakt ved Svein Anton Hansen.

 

Velkommen til julebasaren 2015.

 

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen