Marianne ønsker dialog i møtene

Marianne Prestvik Hole er tilbake på gamle trakter, og hun ønsker å engasjere forsamlingen i møtene under misjonsuka.

Marianne Prestvik Hole studerte i Trondheim frem til 2006. Nå er hun tilbake som forkynner under misjonsuka i forsamlingen hun i flere år gikk selv. Allerede i første møte i går måtte forsamlingen venne seg til en annerledes møteform. Her var det ikke bare å lene seg tilbake og høre en andakt på 30 minutter.

 

Tema i det første møtet var "Hva vil vi i Betania? Inn i forsamlingen - Ut i verden.", og som Marianne helt riktig poengterte, så er det naturlig at også møtedeltakerne bidrar med innspill når man snakker om hva man vil i forsamlingen. For det er jo de som går i Betania til daglig som kan si noe om hva man ønsker for forsamlingen i fremtiden.

 

Andakten ble brutt opp med små gruppearbeider rundt bordene, der resultatene ble notert på Post-It-lapper. Lappene ble tatt vare på, så vi får nok se igjen noe av det møtedeltakerne har bidratt med i senere møter.

 

Møteuka fortsetter i dag, og det blir møter kl. 1930 hver kveld frem til lørdag. Det blir bønnemøte i kjellerstua i Betania kl. 1900 de samme kveldene. På søndag avsluttes misjonsuka med Misjonsfest i Betania. Misjonsfesten avsluttes med forsamlingsmiddag. Det er med andre ord mye å glede seg til i Betania denne uka.

 

 

Sangkveld i Betania

I forbindelse med utgivelse av den nye sangboken "Himmelbru", arrangeres det sangkveld i Betania 1. november kl. 19.00.30.10.2018

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018
Til toppen