Marianne ønsker dialog i møtene

Marianne Prestvik Hole er tilbake på gamle trakter, og hun ønsker å engasjere forsamlingen i møtene under misjonsuka.

Marianne Prestvik Hole studerte i Trondheim frem til 2006. Nå er hun tilbake som forkynner under misjonsuka i forsamlingen hun i flere år gikk selv. Allerede i første møte i går måtte forsamlingen venne seg til en annerledes møteform. Her var det ikke bare å lene seg tilbake og høre en andakt på 30 minutter.

 

Tema i det første møtet var "Hva vil vi i Betania? Inn i forsamlingen - Ut i verden.", og som Marianne helt riktig poengterte, så er det naturlig at også møtedeltakerne bidrar med innspill når man snakker om hva man vil i forsamlingen. For det er jo de som går i Betania til daglig som kan si noe om hva man ønsker for forsamlingen i fremtiden.

 

Andakten ble brutt opp med små gruppearbeider rundt bordene, der resultatene ble notert på Post-It-lapper. Lappene ble tatt vare på, så vi får nok se igjen noe av det møtedeltakerne har bidratt med i senere møter.

 

Møteuka fortsetter i dag, og det blir møter kl. 1930 hver kveld frem til lørdag. Det blir bønnemøte i kjellerstua i Betania kl. 1900 de samme kveldene. På søndag avsluttes misjonsuka med Misjonsfest i Betania. Misjonsfesten avsluttes med forsamlingsmiddag. Det er med andre ord mye å glede seg til i Betania denne uka.

 

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen