Mersmak

Småbarnsfamilietreffet lørdag 3. november ble en hyggelig oppstart for disse samlingene. Nye treff er planlagt - første lørdag i måneden.

Ingredienser på samlingene vil være: Andakt, sang, mat og en stor dæsj med sosialt fellesskap. Samlingen kan også være utgangspunkt for flere aktiviteter utover dagen som aking, skitur og bading til sommeren.

Tidspunkt: Kl. 1100, første lørdag i måneden. Neste samling blir lørdag 1. desember, kl 1100.

 

På første samlingen hadde Ildrid Kiplesund ansvar for den åndelige maten, og styret stod for noe til magen. Tema for Ildrid sin dramatiserte andakt var «Jesus stiller stormen på Genesaretsjøen». De yngste viste stort engasjement og deltakelse i dramatiseringen.

 

Som bildet viser var vi en fin gjeng, og det er plass til mange flere. Første gang var fem familier representert, med totalt 10 barn mellom 0-3 år.

 

Styret ønsker å legge til rette for småbarnsfamilier, og vil særlig ha fokus på praktiske tiltak i forbindelse med søndagsmøtet.

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen