Mersmak

Småbarnsfamilietreffet lørdag 3. november ble en hyggelig oppstart for disse samlingene. Nye treff er planlagt - første lørdag i måneden.

Ingredienser på samlingene vil være: Andakt, sang, mat og en stor dæsj med sosialt fellesskap. Samlingen kan også være utgangspunkt for flere aktiviteter utover dagen som aking, skitur og bading til sommeren.

Tidspunkt: Kl. 1100, første lørdag i måneden. Neste samling blir lørdag 1. desember, kl 1100.

 

På første samlingen hadde Ildrid Kiplesund ansvar for den åndelige maten, og styret stod for noe til magen. Tema for Ildrid sin dramatiserte andakt var «Jesus stiller stormen på Genesaretsjøen». De yngste viste stort engasjement og deltakelse i dramatiseringen.

 

Som bildet viser var vi en fin gjeng, og det er plass til mange flere. Første gang var fem familier representert, med totalt 10 barn mellom 0-3 år.

 

Styret ønsker å legge til rette for småbarnsfamilier, og vil særlig ha fokus på praktiske tiltak i forbindelse med søndagsmøtet.

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen