Misjonsløp

Søndag 20 september arrangerer Betania Ung misjonsløp til inntekt for Etiopia. Barn, unge, voksne og eldre oppfordres til å delta på den 400 meter lange løypa i 20 minutter.

Andreas Gjøra, en av initiativtagerne, forteller at løperne skaffer seg sponsorer. Disse sponser løperen enten med et fast beløp eller et beløp per runde. Man trenger ikke springe. Den som bruker rullator er like velkommen til å delta som den sprekeste ungdom.

Misjonsløpet finner sted etter søndagsmøtet 20 september. Mange er allerede i gang med å skaffe seg sponsorer. Åpen påmelding helt fram til startskudd.

Betania Ung har som målsetting å samle inn kr 500.000 til misjonsprosjekt i Etiopia. De er snart kommet halvveis i innsamlingen. Misjonsløpet vil bidra med en betydelig sum.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å delta eller sponsre en deltager.

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen