Misjonsløp

Søndag 20 september arrangerer Betania Ung misjonsløp til inntekt for Etiopia. Barn, unge, voksne og eldre oppfordres til å delta på den 400 meter lange løypa i 20 minutter.

Andreas Gjøra, en av initiativtagerne, forteller at løperne skaffer seg sponsorer. Disse sponser løperen enten med et fast beløp eller et beløp per runde. Man trenger ikke springe. Den som bruker rullator er like velkommen til å delta som den sprekeste ungdom.

Misjonsløpet finner sted etter søndagsmøtet 20 september. Mange er allerede i gang med å skaffe seg sponsorer. Åpen påmelding helt fram til startskudd.

Betania Ung har som målsetting å samle inn kr 500.000 til misjonsprosjekt i Etiopia. De er snart kommet halvveis i innsamlingen. Misjonsløpet vil bidra med en betydelig sum.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å delta eller sponsre en deltager.

Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019

Sangkveld i Betania

I forbindelse med utgivelse av den nye sangboken "Himmelbru", arrangeres det sangkveld i Betania 1. november kl. 19.00.30.10.2018
Til toppen