Mongoliakveld

Torsdag 24. oktober kl 1900 blir det misjonskveld med fokus på Mongolia. Misjonssambandet har arbeidet i dette landet siden 1994. Mette Goa Hugdal og Hjalmar Hugdal var blant de første utsendingene fra NLM.

Mongolia rev seg løs fra det russiske kommunistregime og ble et selvstendig land i 1992. Allerede to år senere fikk NLM mulighet å starte med bistandsprosjekter innen landbruk og helse.

 

Mette Goa Hugdal og Hjalmar Hugdal, bosatt på Ler, har mange år bak seg som NLMs utsendinger i Mongolia. De var med fra starten og kom siste gang hjem til Norge i sommer. På misjonskvelden vil de fortelle om landet, folket og gi oss mange glimt fra arbeidet NLM har vært og fortsatt er engasjert i. Helseprosjekt er fortsatt en viktig del av arbeidet. NLM er også engasjert i barns rettigheter. Mange barn fra nomadefamilier bor på internat på tettstedene. NLM støtter også menighetsbyggende arbeid.

 

Vi ser fram til en spennende misjonskveld. Forsamlingskoret Cantaremos deltar med sang. Det blir en enkel kopp kaffe etter møtet.

 

Tekst: Johannes Selstø

Foto: Mette Goa Hugdal, Gunn Anderson

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen