Mongoliakveld

Torsdag 24. oktober kl 1900 blir det misjonskveld med fokus på Mongolia. Misjonssambandet har arbeidet i dette landet siden 1994. Mette Goa Hugdal og Hjalmar Hugdal var blant de første utsendingene fra NLM.

Mongolia rev seg løs fra det russiske kommunistregime og ble et selvstendig land i 1992. Allerede to år senere fikk NLM mulighet å starte med bistandsprosjekter innen landbruk og helse.

 

Mette Goa Hugdal og Hjalmar Hugdal, bosatt på Ler, har mange år bak seg som NLMs utsendinger i Mongolia. De var med fra starten og kom siste gang hjem til Norge i sommer. På misjonskvelden vil de fortelle om landet, folket og gi oss mange glimt fra arbeidet NLM har vært og fortsatt er engasjert i. Helseprosjekt er fortsatt en viktig del av arbeidet. NLM er også engasjert i barns rettigheter. Mange barn fra nomadefamilier bor på internat på tettstedene. NLM støtter også menighetsbyggende arbeid.

 

Vi ser fram til en spennende misjonskveld. Forsamlingskoret Cantaremos deltar med sang. Det blir en enkel kopp kaffe etter møtet.

 

Tekst: Johannes Selstø

Foto: Mette Goa Hugdal, Gunn Anderson

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen