Mongoliakveld

Torsdag 24. oktober kl 1900 blir det misjonskveld med fokus på Mongolia. Misjonssambandet har arbeidet i dette landet siden 1994. Mette Goa Hugdal og Hjalmar Hugdal var blant de første utsendingene fra NLM.

Mongolia rev seg løs fra det russiske kommunistregime og ble et selvstendig land i 1992. Allerede to år senere fikk NLM mulighet å starte med bistandsprosjekter innen landbruk og helse.

 

Mette Goa Hugdal og Hjalmar Hugdal, bosatt på Ler, har mange år bak seg som NLMs utsendinger i Mongolia. De var med fra starten og kom siste gang hjem til Norge i sommer. På misjonskvelden vil de fortelle om landet, folket og gi oss mange glimt fra arbeidet NLM har vært og fortsatt er engasjert i. Helseprosjekt er fortsatt en viktig del av arbeidet. NLM er også engasjert i barns rettigheter. Mange barn fra nomadefamilier bor på internat på tettstedene. NLM støtter også menighetsbyggende arbeid.

 

Vi ser fram til en spennende misjonskveld. Forsamlingskoret Cantaremos deltar med sang. Det blir en enkel kopp kaffe etter møtet.

 

Tekst: Johannes Selstø

Foto: Mette Goa Hugdal, Gunn Anderson

Sangkveld i Betania

I forbindelse med utgivelse av den nye sangboken "Himmelbru", arrangeres det sangkveld i Betania 1. november kl. 19.00.30.10.2018
Til toppen