Møte med den fremmede

Hvem er den fremmede? Hva skjer når liv møter liv, tro møter tro? Hvordan være en tilgjengelig kristen blant innvandrere? Dette er spørsmål som vil bli tatt opp på seminar i Betania lørdag 26. oktober.

Hanna Selstø Hatlehol og Oddvar Hatlehol besøker Betania Misjonsforsamling 26. og 27. oktober. De har i flere tiår arbeidet med formidling av kristen tro blant innvandrere. Gjennom seminar lørdag ettermiddag kl 16 og møter lørdag kveld og søndag formiddag vil de dele sine erfaringer fra dette arbeidet. Møte med den fremmede (innvandreren) er både spennende, berikende og utfordrende. Mange kjenner på frykt og vet ikke hvordan en skal møte den fremmede på en god måte. Vi trenger veiledning og hjelp fra mennesker som har  kunnskap og erfaring fra dette arbeidet.  

 

Seminar 

Lørdag kl 1600 - 1900 er det seminar. Gjennom undervisning og samtale vil følgende tema bli belyst:

  • Hvem er de fremmede?
  • Liv møter liv
  • Tro møter tro
  • En tilgjengelig kristen
  • Gud elsker de fremmede
  • Har Gud elsket oss slik, så skylder vi…

Det serveres pizza.

Påmelding:

Mail: joselsto@nlm.no; Tlf 474 67 257, eller direkte via web!

Pris: kr 100,-

 

Møter

Tema på møtet lørdag kl 1930 er: Dele liv og tro. Søndag kl 1100 er temaet: Jesu møte med den fremmede. Gjennom undervisning og glimt fra personlige møter med innvandrere vil ekteparet Hatlehol dele sin innsikt og erfaring med oss.  

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen