NRK sender radiogudstjeneste fra Betania

Søndag 5. februar vil hele landet ha mulighet til å ta del i gudstjenesten i Betania. NRK vil sende direkte mellom kl. 11:00 og 12:00

Betania søker i alt vårt virke og i alle våre møter å nå inn til den ene deltager med evangeliet. Nå har vi fått muligheten til å nå en langt større skare av deltagere i det vi skal kringkastes på landsdekkende radio. Vårt mål er å tydelig få male evangeliet og peke på Jesus også for de mange som måtte delta ved radioapparatet.

 

Denne søndagen vil Johannes Selstø ta utgangspunkt i en prekentekst som omhandler tilgivelse og Jesu omsorg for hele mennesket. Som en misjonsforsamling vil også misjonstanken sette sitt preg på møtet gjennom ulike innslag. 

 

Vi har gleden av å ha med oss vårt eget kor Cantaremos til å synge, og musikere fra Betania Ung vil lede an i allsang og musikk.

 

For at alt skal være på plass og klart til sending, bes forsamlingen om å møte opp 10:30. Vær gjerne med å be for møtet på forhånd.

 

Vi ønsker å lage et møte der du som sitter ved radioapparatet kan være en del av møtet, men om du er i Trondheim anbefales det at du tar turen til Betania for å motta et håndtrykk, et smil og en god samtale.

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen