Oppussing

Storsalen i Betania pusses opp. Vegger males, scenen blir mer åpen ved at gelender fjernes, talerstolen gjøres mobil. Bak i salen er det montert gjennomsiktig og lyddempende skyvedør til lillesalen. "Salen har fått et mer ungdommelig preg", sa en voksen dame som beskrev forandringen.

Forsamlingslokalet har det siste året gjennomgått en restaurering som har gjort det mer tjenlig i virksomheten. Det begynte med et anretningskjøkken i 1. etasje som ble gjort om til et fullverdig kjøkken. Kjøkkenet i kjelleretasjen ble isolert og malt. Deler av kjøkkeninnredningen ble skiftet ut.  

 

I taket i kjellerstuen er det montert lyddempende plater. Det er nå mulig å både høre godt og snakke med normal stemme selv om det er helt fullt i rommet.

 

Gjennomsiktig og lyddempende skyvedør mellom storsal og lillesal gir foreldre med små barn mulighet til å trekke seg litt tilbake uten å være bekmymret for at barna forstyrrer andre. De er samtidig fullt tilstede i det som skjer under møtet.

 

Veggene i storsalen er malt i lyse farger. På scenen skal det legges grå flisteppe, som vil dempe lyden. Scenen blir  helt åpen. Det vil gjøre den mer anvendelig for sangere og musikere.

 

En tar sikte på at selve oppussingen vil være fullført til samlingsfesten 24. august. Det vil da kun gjenstå utsmykking av salen.  

 

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen