Oppussing

Storsalen i Betania pusses opp. Vegger males, scenen blir mer åpen ved at gelender fjernes, talerstolen gjøres mobil. Bak i salen er det montert gjennomsiktig og lyddempende skyvedør til lillesalen. "Salen har fått et mer ungdommelig preg", sa en voksen dame som beskrev forandringen.

Forsamlingslokalet har det siste året gjennomgått en restaurering som har gjort det mer tjenlig i virksomheten. Det begynte med et anretningskjøkken i 1. etasje som ble gjort om til et fullverdig kjøkken. Kjøkkenet i kjelleretasjen ble isolert og malt. Deler av kjøkkeninnredningen ble skiftet ut.  

 

I taket i kjellerstuen er det montert lyddempende plater. Det er nå mulig å både høre godt og snakke med normal stemme selv om det er helt fullt i rommet.

 

Gjennomsiktig og lyddempende skyvedør mellom storsal og lillesal gir foreldre med små barn mulighet til å trekke seg litt tilbake uten å være bekmymret for at barna forstyrrer andre. De er samtidig fullt tilstede i det som skjer under møtet.

 

Veggene i storsalen er malt i lyse farger. På scenen skal det legges grå flisteppe, som vil dempe lyden. Scenen blir  helt åpen. Det vil gjøre den mer anvendelig for sangere og musikere.

 

En tar sikte på at selve oppussingen vil være fullført til samlingsfesten 24. august. Det vil da kun gjenstå utsmykking av salen.  

 

 

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen