Påsken i ord og toner

Påsken nærmer seg og tradisjonen tro arrangeres «Påsken i ord og toner» i Betania. Denne gangen er det Betel Brass og koret Harmonium som bidrar med musikk og sang, mens forsamlingslederen vår, Johannes Selstø, deler påsketanker med oss og Inger Verdal Hals står for skrift- og diktlesing.

Programmet tar for seg Jesu vei gjennom hele påsken fra palmesøndag, gjennom Getsemane og Golgata helt fram til påskemorgen. Det vil veksle mellom musikk, korsang, skriftlesing og fellessang og Johannes Selstø vil dele med oss tanker rundt denne, for oss, viktige høytiden. Selv om alt er knyttet opp mot det som skjer i påsken, vil nok noen av sangene og musikkstykkene være nye for mange.

 

Er du glad i sang og musikk så er du hjertelig velkommen til Betania, søndag 6. april kl. 18:00. Ta med familie og venner og fyll opp salen. Vi spanderer kaffe etterpå. Velkommen.

 

 

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen