Påsken i ord og toner

Påsken nærmer seg og tradisjonen tro arrangeres «Påsken i ord og toner» i Betania. Denne gangen er det Betel Brass og koret Harmonium som bidrar med musikk og sang, mens forsamlingslederen vår, Johannes Selstø, deler påsketanker med oss og Inger Verdal Hals står for skrift- og diktlesing.

Programmet tar for seg Jesu vei gjennom hele påsken fra palmesøndag, gjennom Getsemane og Golgata helt fram til påskemorgen. Det vil veksle mellom musikk, korsang, skriftlesing og fellessang og Johannes Selstø vil dele med oss tanker rundt denne, for oss, viktige høytiden. Selv om alt er knyttet opp mot det som skjer i påsken, vil nok noen av sangene og musikkstykkene være nye for mange.

 

Er du glad i sang og musikk så er du hjertelig velkommen til Betania, søndag 6. april kl. 18:00. Ta med familie og venner og fyll opp salen. Vi spanderer kaffe etterpå. Velkommen.

 

 

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen