Påsken i ord og toner

Påsken nærmer seg og tradisjonen tro arrangeres «Påsken i ord og toner» i Betania. Denne gangen er det Betel Brass og koret Harmonium som bidrar med musikk og sang, mens forsamlingslederen vår, Johannes Selstø, deler påsketanker med oss og Inger Verdal Hals står for skrift- og diktlesing.

Programmet tar for seg Jesu vei gjennom hele påsken fra palmesøndag, gjennom Getsemane og Golgata helt fram til påskemorgen. Det vil veksle mellom musikk, korsang, skriftlesing og fellessang og Johannes Selstø vil dele med oss tanker rundt denne, for oss, viktige høytiden. Selv om alt er knyttet opp mot det som skjer i påsken, vil nok noen av sangene og musikkstykkene være nye for mange.

 

Er du glad i sang og musikk så er du hjertelig velkommen til Betania, søndag 6. april kl. 18:00. Ta med familie og venner og fyll opp salen. Vi spanderer kaffe etterpå. Velkommen.

 

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen