Samlingsfest

Søndag 25. august kl 17 er det samlingsfest i Betania. Sommerferien er over for de fleste. Studenter og yrkesutøvere er tilbake på sine studieplasser og arbeidsplasser. Samlingsfesten skal være til oppbyggelse og inspirasjon i arbeidet som ligger foran.

På samlingsfesten vil forsamlingsleder Johannes Selstø tale over ordene fra Jesus: Løft deres øyne og se! Forsamlingskoret Cantaremos deltar med sang. Misjonær Silje Ødegård, som i sommer kom til Norge etter tjeneste i Mongolia, vil fortelle fra arbeidet hun har stått i. Det blir ellers god tid til prat over en kopp kaffe med mange gode kaker.

Noen glimt om høstens aktiviteter vil også bli gitt.

 

Samlingsfesten er for alle generasjoner. Vi ser fram til å møte mange nye ansikter - ikke minst studenter som har kommet til byen.

 

Ungdomsforeningen har lørdag 24. august sin første samling dette semester. Nye som kommer vil få en spesiell oppmerksomhet. Vi ser fram til at mange finner sin plass i forsamlingen.  

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen