Sang- og musikkmøte

Vi får på nytt besøk av Betel Brass i Betania. Sammen med dem kommer den nyetablerte mannsgruppen Con Brio som også kommer fra Betel. I tillegg skal vi igjen lytte til den flotte gruppen Sanctus fra Stjørdal. Vår forsamlingsleder, Johannes Selstø, skal holde andakt.

Betel Brass, under sin dirigent Bjørn Aakre, har spilt i Betania et par ganger tidligere. Som navnet tilsier, har de sin base i Betel, men drar gjerne ut til andre forsamlinger for å glede med sin musikk. Mye av repertoaret er hentet fra Frelsesarmeen sitt rike musikkutvalg, men en del er også arrangert av korpsets egen dirigent. Betel Brass ble etablert for over 50 år siden og har i denne perioden hatt både aktive – men også mindre aktive – perioder. De er nå inne i en aktiv periode og består av ca. 20 medlemmer. At det er et brass-orkester betyr at alle spiller på messinginstrumenter.

 

Con Brio er en nylig startet mannsgruppe fra Betel som består av medlemmer som også tidligere har sunget sammen, men da med mer tilfeldig sammensetning ved de ulike anledninger.

 

Sanctus fra Stjørdal består av en gruppe unge voksne som også har besøkt Betania noen ganger tidligere. Det blir flott å høre dem på nytt.

 

I tillegg til å lytte til sangen og musikken skal vi også selvsagt synge sammen. Denne gang akkompagnert av Betel Brass og Con Brio.

 

Andakten vil ta utgangspunkt i teksten for denne søndagen, Mark. 1, 3 – 11, der døperen Johannes peker på Jesus som den han rydder vei for. Jesus som Guds sønn og som Gud har velbehag i. Han er det Guds lam som bærer verdens synd. Et lam uten plett og lyte. Teksten peker også tilbake på Jula – på Jesu første komme.

 

Velkommen til en rik sang- og musikksamling søndag 15. januar kl. 11:00.

  • Ansvarlig for sidenJohannes Selstø
  • Opprettet
  • Oppdatert6. januar 2012 - kl. 14:22
Til toppen