Sangglede

Det var stor sangglede på både scene og i salen da "Syng med oss" gikk av stabelen søndag 28. april. Skatter fra sangboken og bedehussanger ble løftet fram med sterkt engasjement fra både forsangere, musikere og forsamlingen.

Ingebjørg Martinussen, som hadde tatt initiativet til sangkvelden, gledet seg over å ønske forsamlingen på nærmere 90 mennesker velkommen. Hun fortalte at sangene fra sangboken og bedehuset hadde betydd mye for henne fra hun var liten. Dette ville hun dele med oss andre. Hun hadde fått med seg dyktige forsangere og musikere.

 

Vi fikk høre bakgrunnen for noen av sangene som ble sunget. Sterke historier om tekster som var "født" i nød og smerte. To ungdommer delte med oss sin sang og hvorfor den betydde noe spesielt for dem.

 

Sangene som ble sunget hadde en flott variasjon i musikalske uttrykk. Forsangernes sangglede og engasjement smittet over på salen. Gjennom sangen og musikken fikk vi ære Guds navn og Jesu frelsergjerning for oss. Det er godt å lovsynge Herren og prise Ham for alle hans velgjerninger mot oss.

 

Vi fylles med glede og takknemlighet til Gud som har velsignet forsamlingen med ungdommer som løfter fram sangskattene.

 

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat, stelt i stand av misjonsforeningen Selam

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen