Sela konserten nærmer seg!

Årets store happening i Betania skal skje den 18.april kl 19.00. Da blir det konsert og kafé med Sela! Husk å sett av datoen, evt få deg barnevakt og kom!


Vi gjentar suksessen med konsert av Sela, i sammarbeid med torsdagskaféen! Da det ikke ble ifjor, kommer vi sterkere tilbake i år med ny giv og sangglede. 

 

Konserten er en ledig kveld der du kan ta med deg venner og familie, stort og smått. Det er gratis inngang og fri servering av diverse god kafémat underveis under hele konserten.

Dette er en gylden sjanse til å ta med deg noen du kjenner som ikke er kjente behusvandrere fra før, men også for deg som vil ha en koselig kveld med en god dose vakker musikk!

 

Merk det i boka; TORSDAG 18. APRIL KL 1900!

Vi gleder oss til å synge for deg!

 

Sela

 

  • Ansvarlig for sidenMaria
  • Oppdatert

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen