Sela oppstart

Etter sommerens avbrekk er vi klare for nye sangutfordringer!

Sela har i dag hatt sin første øvelse for høsten. Vi øver i første omgang til lørdagsmøte den 31.aug. Håper så mange som mulig vil komme og høre på oss, og kanskje har du en sangfugl i deg som gjerne vil bli med?

 

Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen ettersom det er semesterstart og vi starter på nye sanger. Vi er en ren jentegruppe, så vi krever at du er av det kvinnelige kjønn og har en ren sangstemme. Du trenger ikke ha en typisk solostemme, for vi fokuserer mest på samspill. Vi øver hver mandag kl 1800, og øver hovedsaklig mot en egen konsert til vårsemesteret og synger på noen arrangement underveis.

 

Vet du om noen som vil bli med eller er du nyskjerrig selv? Kom på lørdagsmøte ,31.aug kl 1930 i Betania, og hør noe vi har å by på!

 

Sela

  • Ansvarlig for sidenMaria
  • Oppdatert

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen