Temakveld 3. februar

Relasjonsbygging – et skritt på veien til å nå nye for Kristus.

Temakveld

Dato

Torsdag 3. februar 2011
Tid
kl. 19:00 - 21:30

Sted

Betania
Taler: Mildrid Wik

Det er satt av tid til samtale rundt bordene omkring temaet som presenteres

Vårens temakveld, torsdag 3. februar, fortsetter der vi slapp i høst. Det å bygge relasjoner mener vi er et viktig skritt på veien til å vinne nye mennesker for Kristus. Kjennskap, vennskap og tillit er et godt utgangspunkt for å invitere noen til et kristent fellesskap. Til å ”sette oss på sporet” har vi invitert mangeårig leder av KIA i Trondheim, Mildrid Wik.

 

Det er satt av tid til å samtale om dette viktige emnet. Skal vi oppnå vekst i forsamlingen vår, er det å invitere venner og naboer til fellesskapet en vei å gå. La oss benytte denne kvelden til å hente inspirasjon og bygge frimodighet til å nå videre ut. Noen har sikkert egne erfaringer som kan deles med andre.

 

Mildrid Wik, som har arbeidet med relasjonsbygging mot våre nye landsmenn, vil dele med oss sine erfaringer gjennom mange år i KIA. Hennes erfaringer er sikkert overførbare også på kontakt med våre etnisk norske landsmenn. Det vil dessuten bli kulturelle innslag, men hvilke er foreløpig en hemmelighet. Vi kan også friste med eksotisk, utenlandsk mat, så velkommen til en nyttig, spennende og annerledes kveld. Gratis adgang.

 

Sett av torsdag 3. februar fra kl. 19:00 allerede nå.

Til toppen