Tur til Søvassli

- Trivelig å være sammen på tur en hel dag. Jeg sitter mye alene. Da er det godt å komme sammen med andre. Søvassli Ungdomssenter er et koselig sted å komme til.

Dette forteller Doris Havdahl, en av de 29 deltagerne som var med på "Tirsdagstreffet" sin sommeravslutnings tur til Søvassli Ungdomssenter. Med krykker og ryggsekk tar 89-åringen seg godt fram. Bussturen på godt og vel en time ikke noe problem.

 

Interresant foredrag

Professer Steinar Supphellen hadde et engasjerende foredrag om Jakob Sande.

Det var god stemning i bussen på veg til Søvasslia tirsdag den 26.mai.

Professor Steinar Supphellen hadde eit engasjerande og interessant kåseri om Jakob Sande. Gjennom fortellinger og dikt fikk vi glimt både frå livet og forfattarskapet. To av de tonesette dikta ( ”Det lyser i stille grender” og ”Du som låg i natti seine” ) finst i ”Sangboken”. Disse ble sunget.

 

Asdtrid Husby forteller at foredraget om Jakob Sande minnet henne om hennes mor. Hun siterte ofte dikt fra denne forfatteren. Astrid synes også det er trivelig å være sammen på tur. Det er noe annet enn det vi holder på med til daglig.

 

God servering

Det manglet ikke på godt matstell. Medbrakte kaker og kaffemat, god middag med fårikål og fruktdessert, fylte oss også med takknemlighet og glede.

 

Busstur

Grete Røstum, som sammen med mannen er med sommeravslutningstur for første gang, forteller at hun setter ekstra pris på å reise sammen i buss.

- En tur med privatbiler er ikke det samme for meg. På bussen får vi høre historier og litt om de stedene vi passer. Så var det  kjekt at vi ble så mange.

 

Forsamligsleder Johannes Selstø, som også var reiselder, hadde noen refleksjonar knyttet til ordene til Paulus i Fillipperbrevet ”For meg er livet Kristus og døden en vinning”.

 

 

Tekst og foto:

Johannes Selstø

 

Sangkveld i Betania

I forbindelse med utgivelse av den nye sangboken "Himmelbru", arrangeres det sangkveld i Betania 1. november kl. 19.00.30.10.2018
Til toppen