Vårbasar

Misjonsinformasjon, åresalg, aftenlotteri, kaffeteria og sang er hovedingrediensene i vårbasaren som arrangeres lørdag 1. mars kl 1630. Masse flotte gevinster for alle aldre.

Vårbasaren er et fellestiltak mellom styrene i Betania Misonsforsamling og Betania Ung. Fjorårets arrangement innbrakte ca 50.000 kroner til misjonsarbeidet.

Misjonær Margrethe Mork vil fortelle fra et helseprosjekt i Etiopia. Maria Laberget og Gunhild Lidal Rynning skal synge.

Så blir det god tid til kjøp av pizza-snurrer, kaker og kaffe. Flere åreomganger med mange flotte gevinster. Blant gevinstene på aftenlotteriet kan en vinne snøfreser, fruktkorg, handlevogn med matvarer, vogge med dokke, verktøykasse, sengesettspill, gavekort på restaurant, bilvask, pledd, duk pluss mye mye mer. 

Det er anledning å ta ut kontanter på terminal når pengeboken er tom.

Vel møtt til en spennende lørdag ettermiddag i Betania for hele familien.

 

Familiebibelskole i Kenya

Vi har vært så heldige å få være med på Teft familie, som er en familiebibelskole i Kenya. Bibelskolen holder til på den norske tomta som NLM har i Nairobi. Tilsammen har vi vært 7 familier på bibelskolen.18.05.2019
Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019
Til toppen