Velsignet julehøytid

Styret vil ønske alle brukere av Betanias hjemmeside en velsignet julehøytid og et godt nyttår. Vi håper at både du som har din tilhørighet i Betania, eller kommer som gjest, eller bare følger med på det som skjer i forsamlingen gjennom hjemmesiden, har hatt nytte og glede av hjemmesiden.

Vi ser tilbake på et rikt år i forsamlingsarbeidet. Nye har blitt innlemmet i Guds rike gjennom dåp. Flere har blitt medlemmer i forsamlingen. Mange er blitt fornyet i sitt gudsliv. Vi får være med i et stort misjonsarbeid i Norge, Asia, Afrika og Sør-Amerika.

 

Vi er velsginet med mange ungdommer som driver et godt studentarbeid og deltar i virksomheten for øvrig. De er kreative. Pepperkakemodellen, som er laget av Ann Kristin Vestnes (Annki), Harald Tjernsmo Andersen, Benjamin Schulstad fikk førsteprisen på Ungdomsforeningens juleavslutning. Gratulerer.

 

Velsignet julehøytid og velkommen til høytidsmøter 1. juledag og 1. nyttårsdag kl 1200.

 

Årsmøte 2017

Styret i Betania Misjonsforsamling kaller herved inn til årsmøte torsdag 2. mars kl 19.00 i Betania.27.02.2017

Årsmelding 2016 - 115. virkeår

"Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst" 1 Kor 3,6
Vi takker Gud at vi får være hans barn og tjenere i Hans vingård. Vi gleder oss over veksten Gud gir. Samtidig kjenner vi på lengselen etter sterkere vekst og at flere må bli frelst.15.02.2017
Til toppen