Velsignet julehøytid

Styret vil ønske alle brukere av Betanias hjemmeside en velsignet julehøytid og et godt nyttår. Vi håper at både du som har din tilhørighet i Betania, eller kommer som gjest, eller bare følger med på det som skjer i forsamlingen gjennom hjemmesiden, har hatt nytte og glede av hjemmesiden.

Vi ser tilbake på et rikt år i forsamlingsarbeidet. Nye har blitt innlemmet i Guds rike gjennom dåp. Flere har blitt medlemmer i forsamlingen. Mange er blitt fornyet i sitt gudsliv. Vi får være med i et stort misjonsarbeid i Norge, Asia, Afrika og Sør-Amerika.

 

Vi er velsginet med mange ungdommer som driver et godt studentarbeid og deltar i virksomheten for øvrig. De er kreative. Pepperkakemodellen, som er laget av Ann Kristin Vestnes (Annki), Harald Tjernsmo Andersen, Benjamin Schulstad fikk førsteprisen på Ungdomsforeningens juleavslutning. Gratulerer.

 

Velsignet julehøytid og velkommen til høytidsmøter 1. juledag og 1. nyttårsdag kl 1200.

 

Anita Andås, Johanna Kristoffersen og Hallvard Øystese.

Påsken i ord og toner

I år var det Betania Ung som hadde ansvaret for gjennomføringen av Påske i ord og toner, søndag 7. april. Betania-lokalet var nesten fullsatt.09.04.2019

Sangkveld i Betania

I forbindelse med utgivelse av den nye sangboken "Himmelbru", arrangeres det sangkveld i Betania 1. november kl. 19.00.30.10.2018
Til toppen