Velsignet julehøytid

Styret vil ønske alle brukere av Betanias hjemmeside en velsignet julehøytid og et godt nyttår. Vi håper at både du som har din tilhørighet i Betania, eller kommer som gjest, eller bare følger med på det som skjer i forsamlingen gjennom hjemmesiden, har hatt nytte og glede av hjemmesiden.

Vi ser tilbake på et rikt år i forsamlingsarbeidet. Nye har blitt innlemmet i Guds rike gjennom dåp. Flere har blitt medlemmer i forsamlingen. Mange er blitt fornyet i sitt gudsliv. Vi får være med i et stort misjonsarbeid i Norge, Asia, Afrika og Sør-Amerika.

 

Vi er velsginet med mange ungdommer som driver et godt studentarbeid og deltar i virksomheten for øvrig. De er kreative. Pepperkakemodellen, som er laget av Ann Kristin Vestnes (Annki), Harald Tjernsmo Andersen, Benjamin Schulstad fikk førsteprisen på Ungdomsforeningens juleavslutning. Gratulerer.

 

Velsignet julehøytid og velkommen til høytidsmøter 1. juledag og 1. nyttårsdag kl 1200.

 

Misjonsuke 23. - 28. oktober

I neste uke møtes vi til misjonsuke med Marianne Prestvik Hole i Betania. Det blir en litt annerledes møteuke hvor vi selvsagt skal høre Marianne tale, men vi skal også snakke sammen om misjon og hva misjon betyr i hverdagen for hver enkelt av oss.21.10.2018

Betania – en Kristus-fokusert forsamling

Hva vil det si at Betania er en Kristus-fokusert forsamling? Hva betyr det for oss som medlemmer i denne forsamlingen? Betyr det noe i tanker, ord og gjerninger? Dette og andre spørsmål vil møte oss i misjonsuka som starter 23. oktober i Betania Misjonsforsamling.11.10.2018
Til toppen