BetaniaPosten

BetaniaPosten

Årsmøtet 6. mars med saksliste, årsmelding og presentasjon av styrekandidater er hovedsaken i dette nummer av BetaniaPosten.

Barna kommer

Lillesøndag - søndagsskole - juniorgruppe. Tre viktige samlinger for barna i Betania. Nytt nummer av BetaniaPosten setter fokus på småbarnsfamiliene og arbeidet blant barna.

Dette brenner vi for

Solrun og Svein Hyldmo har i flere år hatt kontakt med innvandrere. Det siste året har de vært hjelpelærere i norsk for innvandrere og asylsøkere i regi av KIA. - Vi har lært å sette pris på og bli glad i mange av disse som vi er blitt best kjent med.

Vi kan ikke få det bedre

Familien Silja og Dag Ottar Kiplesund trives i Etiopia. I dette nummer av Betaniaposten forteller de hvorfor trivselen er stor.
Søndagsskolebarna ser også ut til å trives sammen med sine ledere.

Stor dugnadsinnsats

Lørdag 22 september var 20 menn og kvinner i alle aldre samlet til dugnad. Huskomiteen hadde satt opp en liste over de mange arbeidsoppgaver som skulle utføres. BetaniaPosten gir et glimt fra noen av de oppgaver som utført.

Til Etiopia for fjerde periode

Silja og Dag Ottar Kiplesund reiser i august til Etiopia, sammen med barna Ann Elise, Sanna og Mikael. Daniel Andreas blir i Norge og skal gå på Fjellheim Bibelskole

Fargerikt fellesskap

Onsdag 11. april var ca. 40 – 50 personer samlet i kjellerstua i Betania til et felles måltid. Det var et fargerikt fellesskap med representanter fra flere afrikanske og asiatiske land, noen av ildsjelene fra KIA – samt noen fra vår egen forsamling. Maten som ble servert var det innvandrerne selv som sto for tilberedningen av – og den var velsmakende!
Flere elementer »
Til toppen