Betania Ungs hederspris 2014

Er det noen i Betania Ung som har utmerket seg gjennom særlig innsats innenfor et av våre satsingsområder?

I Betania Ung har det vært jobba en del med følgende tre verdier som vi ønsker at skal være satsingsområder for arbeidet vi står i:

  • Utrustende lederskap
  • Nådegavebasert tjeneste
  • Varme relasjoner

Vi har også tenkt at vi vil prøve å synliggjøre medlemmene våre, så de blir mer enn et navn på medlemslista. Som et av flere tiltak har vi en hederspris som vi ønsker skal deles ut hvert år på adventsfesten. På den måten kan vi vise at vi setter pris på medlemmene våre samtidig som vi klargjør satsingsområdene våre. Prisen vil gå til en person som har utmerket seg på ett eller flere av satsingsområdene vi har. Altså en/ei som:

  • viser godt lederskap i ei gruppe eller en komité som vedkommende har ansvar for
    og/eller
  • har lagt ned mye innsats og/eller viser sterkt initiativ og engasjement i arbeidet
    og/eller
  • ser og er tilstede for andre, tar godt imot nye og fremmede

Denne prisen skal ikke være en pris gitt av styret, men en pris gitt av Betania Ung sine medlemmer. Derfor ønsker vi at de av dere som vet om noen som burde få en ekstra oppmerksomhet kunne sende inn forslag med en kort begrunnelse i skjemaet under.

Skriv navnet ditt her
Gyldig e-post du kan kontaktes på
Du kan òg oppgi et telefonnummer

Oppgi bokstaver/tall som du ser i feltet

Velkommen til Betania Ung

Betania Ung er for studenter og unge voksne i Trondheim. Ønsker du å være en del av et større fellesskap, er Betania Ung en del av Betania - en menighet for hele familien og livet.23.08.2018

Skiweekend 2017

10-12. februar reiser Betania Ung til Oppdal på skiweekend. Her vil det bli muligheter for å stå i trekket, gå på langrenn, og få kvalitetstid med flotte folk og med Gud!16.01.2017
Til toppen