Høstweekend 2010

Ungdomsforeningens "bli-kjent"-tur til Vassfjellkapellet 17.-19. september 2010. Fortsatt åpent for påmelding!

BUF-weekend

fra

Fredag 17. september 2010
til
Søndag 19. september 2010

Sted

Vassfjellet

De fleste som har vært ute i Trondheim de siste dagene har oppdaget at sommeren brått tok slutt, og at vi går mot en kaldere og mer fargerik årstid; høsten! Men det kanskje ikke alle vet, er at vi da også begynner å nærme oss tiden for høstens store event i Betania ungdomsforsamling, nemlig HØSTWEEKEND!

 

Vi reiser fredag den 17. september kl 17.30 fra byen, og vi regner med å være tilbake søndag ettermiddag. Så det er bare å merke av helga på kalenderen din med det samme. I år som i fjor går turen til Vassfjellkapellet, som ligger noen kilometer utenfor byen vår. For å holde prisen nede tar vi rutebuss sammen fra sentrum. Det er også mulig å ordne med egen transport. Rutebussen betaler vi selv, og får kost og losji i hele helga for 300 kr. Påmeldingen skjer via internett eller ved å skrive seg på liste som vi legger ut etter lørdagsmøtene fram til weekenden.

 

På selve weekenden skal vi blant annet gå på tur i fjell og mark, ha sporlek, spise god mat, leke og spille, ha møter sammen og forhåpentligvis bli bedre kjent med hverandre.

 

Vi håper så mange som mulig blir med på en kanskje uforglemmelig høstweekend. Dette blir kjempebra!

 

Påmeldingsfrist: søndag 12. september.

Velkommen til en saklig helg!

Hilsen oss i høstweekendkomiteen.

Til toppen