Medlemssamtale i Ungdomsforeningen

Lørdag denne uka vil det være medlemssamtale før lørdagsmøtet. Vi starter med deilig (gratis!) kveldsmat kl. 17.30, med påfølgende samtale - helt uformelt rundt bordene, med innslag av felles samtale og et par forberedte innlegg.

Medlemssamtale i Ungdomsforeningen

Dato

Lørdag 14. april 2012
Tid
kl. 17:30 - 19:15

Målet med samtalen er å snakke åpent og reflektere over hva Ungdomsforeningen er, hvordan vi ønsker å være som fellesskap, og hva vi kan legge vekt på for å nærme oss dette. Her er både det åndelige og sosiale fellesskapet tema, og vi vil tenke framover mot alt det som kommer med nye muligheter. Særlig fokus på denne samlingen ønsker styret å sette på lørdagsmøtene, som er vår hovedaktivitet – sammen med vekst: Hvordan legger vi som fellesskap forholdene til rette for at Gud kan gi vekst?

Derfor er det veldig viktig at akkurat du er der og kan dele av dine egne tanker, i tillegg til å få muligheten til å høre hva andre tenker.

Denne samlingen er åpen for alle, uansett om du bare har vært med på et par møter, eller bruker å komme hver lørdag. Velkommen skal du være!

"Vi har én kropp, men mange lemmer, alle med ulike oppgaver. På samme måte er vi alle én kropp i Kristus, men hver for oss er vi hverandres lemmer." Rom 12,4-5

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet

Til toppen