Misjonssjekk!

Hanna Marie (t.v) overrekker sjekken til misjonsprosjektansvarlig Anne Gørill (t.h)
Hanna Marie (t.v) overrekker sjekken til misjonsprosjektansvarlig Anne Gørill (t.h)

Under lørdagsmøtet den 28. august kunne Hanna Marie Volle og Mari Roen Hansen overrekke en sjekk på 600 kr til BUFs misjonsprosjektansvarlig Anne Gørill Berntsen.

Pengene blei gitt som følge av et lite prosjekt de to kjørte i forkant av Ungdommens Landsmøte (UL) i sommer. For hver BUF-er som de fikk rekrutert til å bli med på UL skulle de gi 100 kr til årets misjonsprosjekt. Totalt fikk de med seg seks personer, derav flere som aldri hadde vært på UL før, og resultatet blei derfor 600 kr. To av de seks stilte også som smågruppeledere på sitt aller første UL, noe de hadde positive erfaringer med. Og opplevelsen ga mersmak. De tar gjerne turen tilbake neste år.

 

Og på spørsmål om prosjektet ville bli videreført til neste års UL svarte Hanna Marie ja. Så da er det bare å sette av dagene 2.-6. august neste år. For da arrangerers UL 2011 i Kongeparken i Ålgård med tema "Sannhet". Da slår du to fluer i en smekk; får ei fin uke samtidig som du er med å støtte neste års misjonsprosjekt!

 

Til nå i år har vi samla inn omtrent 68 000 kr. For mer info om årets prosjekt kan du ta en titt her. På den sida vil den innsamla summen bli oppdatert etter hvert møte.

Til toppen