Skiweekend 2016

12 - ­14. februar reiser Betania Ung til Oppdal på skiweekend. Her vil det bli muligheter for å stå i trekket, gå på langrenn, og få kvalitetstid med flotte folk og med Gud!

Turen går til Oppdal Menighetshus som ligger i hjertet av Oppdal, og er sentralt i forhold til skitrekk, skiløyper og svømmehall. Det blir altså meget gode muligheter for skiaktiviteter for alle som vil det, men også for å være med uten å tilbringe helga med ski på beina. I tillegg blir det gode møter med lovsang og taler, hvor Knut Erik Kiplesund blir med for å tale om kong David.

Prisen på helga blir på 500 kr og dekker reise, opphold, overnatting, mat og snacks. (Skikort kommer utenom). Det vil bli felles avreise fra Betania kl. 17.00 på fredagen, og vi forventer å være tilbake søndag kl 20.00.

Meld deg på nå!

  • Oppdatert

Velkommen til Betania Ung

Betania Ung er for studenter og unge voksne i Trondheim. Ønsker du å være en del av et større fellesskap, er Betania Ung en del av Betania - en menighet for hele familien og livet.23.08.2018

Skiweekend 2017

10-12. februar reiser Betania Ung til Oppdal på skiweekend. Her vil det bli muligheter for å stå i trekket, gå på langrenn, og få kvalitetstid med flotte folk og med Gud!16.01.2017
Til toppen