Velkommen til Trondheim og Betania!

Hei! Er du ny i byen, kanskje student, eller en av mange andre tilflyttende, kan det hende du er på utkikk etter en menighet å tilhøre. I Betania har vi faste lørdagsmøter hver uke kl. 1930, og søndagsmøter kl. 1100. Vi vil gjerne også invitere deg til å bli med i en smågruppe, som vi tror er en viktig del av hverdagen til alle som ønsker et levende forhold til Jesus.

Lørdagene inviterer vi dessuten til bønnefellesskap fra kl. 1910, og sosialt fellesskap med servering etter det ordinære møtet, hvorav minst én gang i måneden med åpen kafé. Dette er det siste møtet i måneden, som vi også ønsker at skal være særlig imøtekommende for besøkende som ikke enda har et personlig forhold til Jesus.

 

Søndagene er alle generasjoner samlet til å feire hviledagen sammen, og også her er noe å bite i etter møtet, og gode muligheter til å bli kjent med noen nye. Dersom du har barn, er det søndagsskole-opplegg parallelt med hovedmøtet, eller annenhver måned et storfamiliemøte hvor barna får sette sitt preg på hovedmøtet.

 

I Betania ønsker vi dessuten at alle våre medlemmer skal ha tilbud om å tilhøre en smågruppe, også kalt bibelgruppe eller forening. Smågruppen er et mindre felleskap hvor en møtes i hjemmene til hverandre. Her har man vanligvis bibelstudie, bønn og samtale. Et sted hvor man kan vokse som kristen, stille spørsmål, snakke om livet og bygge hverandre opp.

 

Til slutt finnes det noen mer eller mindre organiserte aktiviteter med åpne tilbud utenom. Blant annet koret Cantaremos, samt diverse sosiale begivenheter blant forsamlingens unge. Dessuten arrangerer Betania Ung høstweekend i september, og skiweekend i februar/mars. I løpet av året blir det også plass til et par møteuker, basar, julemesse og julefester.

 

Følg gjerne med på her på nettsidene så du blir oppdatert, men først og fremst: Velkommen til Betania!

 

 

Johannes Selstø

Forsamlingsleder

 

joselsto nlm.no

474 67 257 jobb

954 78 390 privat

 

 

Tarjei Løvik

Ung-leder

NLM Region Midt-Norge

 

tlovik@nlm.no

913 35 565

 

Faste arrangementer i Betania

Søndagsmøter

søndag

kl. 11.00

Hele forsamlingen samles. Eget opplegg for barn og unge
Lørdagsmøter

lørdag

kl. 19.30

I regi av Ungdomsforeningen. Bønnemøte i forkant, kl. 1910
Conzept

fredag

kl. 18.00

Aktivitetsklubb for barn og unge. Grupper for eldste og yngste

Cantaremos

torsdag

kl. 19-21.30

Sangkor med glade sangere i alderen (ca.) 20-55

Tirsdagstreff

tirsdag

kl. 11.30

Holdes siste tirsdag i hver måned.

Foreninger / bibelgrupper

Små gruppefellesskap som samles regelmessig i hjemmene

 

 

  • Oppdatert
Til toppen